Acceptam platile cu cardul prin MobilPay


Dorim sa va anuntam ca am implementat incepand cu luna decembrie 2010 plata online cu cardul prin procesatorul MobilPay. Comisionul pentru orice plata este de 0% , astfel clientii nostri nu suporta nici un cost suplimentar la plata cu cardul.

Pentru a achita o factura online cu cardul trebuie sa va logati in contul dvs. de client , alegeti factura pe care doriti sa o achitati si in dreapta sus aveti optiunea de a selecta plata prin card.

Platile sunt procesate in cateva minute iar facturile vor fi imediat marcate ca si platite. Activarea serviciilor se va face dupa o verificare manuala de catre departamentul plati.


 • Bobses says:

  În sfîrșit…

 • Cozac Romeo says:

  Buna ziua,
  Sunt clientul dumneavoastra (CS.Kick Box si Thai Box “Tigrul Alb” Satu Mare. As dori sa mai prelungesc inca doi ani, scadenta e in 24.02.2017.
  As dori sa platesc ques la o banca si un cont indicat de dumneavoastra. Din convorbirea telefonica cu dumneavoastra am intele ca ar fi 270 Ron/an adica 540 pe cei doi ani,A ajuns la mine o notificare ca a fost generata o factura proforma in 25.01.2017 pe suma de 54.02 RON.
  Pe scurt doresc suma intreaga pentru inca 2 ani , contul de banca in care sa-l pot varsa ques.

  Multumesc.

Lasa un mesaj