Plugin WordPress – Sitekit by Google – cum poate creste angajamentul clientilor si creste profitul


Angajamentul clientilor sau cititorilor si profitul unui website pot fi cele mai importante obiective ale unui website WordPress. Adesea, primul obiectiv duce la indeplinirea celui de-al doilea, dar gasirea unei metode care sa le indeplineasca pe ambele simultan, poate fi o adevarata provocare.

Sitekit by Google este o solutie noua si interesanta in acelasi timp pentru utilizatorii WordPress, care poate oferi informatiile de care ai nevoie pentru atingerea obiectivelor. Este un plugin care combina diverse instrumente populare Google intr-un tablou de bord care ajuta sa intelegi cat de bine merge site-ul in context.

Iata cateva dintre caracteristicile importante Sitekit si cum poate fi acesta utilizat cu scopul de a creste implicarea vizitatorilor si a spori profitul.

SiteKit by Google este un plugin WordPress care agrega informatii din mai multe instrumente Google existente si le afiseaza in tabloul de bord admin, acolo unde se regasesc cele mai relevante informatii. Aceste instrumente includ Search Console, Analytics, AdSense și PageSpeed ​​Insights.

In mod normal, fiecare instrument din cele de mai sus se folosesc individual. Cu SiteKit insa, vei putea colecta date de la fiecare si le vizualizezi dintr-un singur loc. Acest lucru va ofera acces facil la o multime de informatii despre site-ul Wordress si poate ajuta sa intelegi mai simplu si mai rapid statisticile importante.

Iata cateva functii importante la care poti avea acces cu acest plugin: verificarea site-ului cu Search Console; raportare simpla pe Google Analuytics si Adsense; audit si monitorizare continua a performantei site-ului de la PageSpeed Insights.

Avand la dispozitie aceste informatii relevante pentru site-ul tau WordPress, ideile ar trebui sa tot fie imbunatatite despre cum sa cresti performanta acestuia. De exemplu, poti utiliza aceste informatii pentru reglementa anumite elemente de design, pentru a descoperi cel mai interesant continut pentru vizitatori sau pentru a monitoriza traficul si conversiile.

Mai mult decat atat, deoarece SiteKit aduna informatii dintr-o varietate de instrumente diferite, obtii beneficiile specifice fiecaruia, plus avantajul de a putea combina cu usurinta caracteristicile lor.

In concluzie, SiteKit este un plugin all-in-one pentru utilizatorii WordPress, conceput pentru a oferi toate datele necesare pentru optimizarea site-ului. Desi in prezent inca se afla in versiunea beta, acest nou intrument poate oferi informatii valoroase asupra perfomrnatei site-ului.


Lasa un mesaj