fbpx

Prestashop aniversează 10 ani de e-commerce


În 2007, fondatorul Bruno Lévêque, pe atunci în vârstă de 23 de ani, a pus bazele Prestashop, pătruns în ecosistemul de comerț electronic în creștere și convins de un potențial incredibil pentru comercianții cu amănuntul.

Produs: Scopul Prestashop a fost să deschidă accesul la comerțul electronic, permițându-le comercianților să instaleze cu ușurință site-ul și urcarea produselor, o soluție simplă, la costuri accesibile pentru toată lumea.

Comerțul electronic se schimbă mereu, atât din punct de vedere tehnic cât și din punctul de vedere al metodelor de vânzare. În 10 ani, Prestashop a trecut de la 125 de caracteristici, la peste 500.

Opensource: Prestashop este în topul 125 cele mai bune proiecte PHP, din peste 100 de mii disponibile. Soluție opensource, permite utilizatorilor să ofere o bogăție reală de caracteristici și transparență, garanțând, în același timp, fiabilitate și performanță.

Marketing: Proiectul s-a fixat destul de repede în viziunea Europei. Într-o lună de la înființarea companiei, s-au achiziționat 40 de domenii cu extensii diferite. Inițial, software-ul a fost creat în limba engleză, iar imediat în 2008 a fost tradus în alte 3 limbi. În prezent, Prestashop este utilizat în peste 195 de țări la nivel global.

Cu certitudine, în următorii ani comerțul online va evolua din toate punctele de vedere, însă Prestashop, având toate instrumentele necesare, se va putea adapta cu ușurință nevoilor consumatorului.

MxHost oferă servicii de hosting pentru magazinele online Prestashop, indiferent că sunt magazine online mici, medii sau complexe.

Sursa: Prestashop


Lasa un mesaj