fbpx

Lansam programul de fidelizare


MX Host lanseaza programul de fidelizare a clientilor.

Incepand cu luna mai 2010 va oferim programul Fidelizare MxHost prin care in functie de vechime beneficiati de mai multe resurse si de reduceri la pachetele de gazduire si domenii.

Pentru a va inscrie in programul de Fidelizare trebuie sa afisati pe siteul Dvs. un link indiferent de pozitia in pagina cu textul “web hosting” sau “inregistrare domenii” cu link spre http://www.mxhost.ro, sau “partener MxHost” pentru reselleri.

Astfel, in functie de vechime, se vor adauga resurse de trafic si spatiu dupa cum urmeaza:

Peste 1 an – 25 %

Peste 2 ani – 50 %

Peste 3 ani – 75%

Peste 4 ani – 100%

Peste 5 ani – 125 %

In plus, periodic vom afisa reduceri si oferte promotionale pentru clientii inscrisi in acest program.

Pentru inscrierea in acest program precum si pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic sau printr-un ticket.

La inscrierea in programul de fidelizare nu se poate face downgrade la pachetul existent, se acorda bonusul daca se mentine pachetul existent sau se trece la un pachet mai mare.


 • Sorin Antonie says:

  Buna ziua
  Am cont de reseller la dvs din 2007. Daca ma inscriu in programul de fidelizare…ce resurse si reduceri imi oferiti?
  Va multumesc!

  • Adrian says:

   Programul de fidelizare nu acorda reduceri, se acorda doar resurse suplimentare pachetului de gazduire in functie de vechime, daca contul e din 2007 ar putea sa fie deja 3 ani de vechime si sa beneficiezi de 75% mai mult spatiu si trafic pe contul de reseller. Te rugam sa contactezi departamentul plati/vanzari.

 • Stefan says:

  Okay… sa zicem ca am un an de hosting, dar doar in ultimile 8 luni din aceasta am afisat acel link… se pune la socoteala ?

  Si apropo de asta… nu mi se pare tocmai corect, daca ai 2 ani gazduire si inainte cu 60 de min afisezi linku si solociti +50% ala… ii primesti :/

  • Adrian says:

   Nu este nevoie ca acel link sa fie afisat de la inceputul contractului, el se afiseaza doar dupa inscrierea in programul de fidelizare moment in care sunt alocate si acele resurse suplimentare.

 • D.Eva says:

  Informatii pt. program de fidelizare. Ce text se introduce in site??

 • Moldovan Adrian says:

  Eu inca de la inceput am plasat un link pe indexul (pagina de start) a site-ului: “Site gazduit de MxHos” / Iar pe forum am un link catre MxHost de forma: “Suntem gazduiti de MxHost.”

  MERITATI ACEST LUCRU!!! 🙂

 • Bobses says:

  Mai este valabil acest program?

 • Gabi says:

  as dori sa pun si eu un logo pe site-ul meu. eu colaborez cu voi din 2007.

 • Aii says:

  Raspunzand dlui Dragos Bunea, preturile la dlinemioe .ro la noi sunt 210 RON. Dar am facut o conversie pentru ca asa se cerea in site. Preturile sunt in Eur sau Dolari pentru ca asa se cumpara. SI e imposibil sa stai in site in fiecare zi sa urmaresti cursul si apoi sa il transformi. Firmele de hosting si resellerii de domenii, au multe solicitari de la toti clientii in fiecare zi, iar asa ceva e aproape de imposibil. Practic ar trebui angajata o persoana care sa se ocupe in fiecare zi de preturi si updatari . Astfel, cresc preturile, si toti tind sa le dea cat mai ieftin ca sa aiba vanzari. Cam asa ar fi explicatia.

Lasa un mesaj