fbpx

.PROMO sau cum sa te promovezi online cu doar 20 de euro

promo-domain

Comerciantii inteligenti stiu ca este nevoie de promovare continua a produselor pentru a face fata concurentei, indiferent de domeniul de activitate. Iar acum, cu extensia .PROMO, lucrurile stau mult mai simplu pentru expunerea produselor la costuri promotionale!

 

De ce as folosi un domeniu .PROMO?

 

In primul rand, promovarea este elementul cheie pentru a genera vanzari. Domeniul se poate utiliza pentru a atrage vizitatorii pe site, folosindu-te de oferte exclusive la anumite produse sau la lichidari de stoc.

In al doilea rand,, cu extensia .PROMO, poti crea programe de fidelitate, puncte rambursabile clientilor, vouchere sau alte cadouri pentru achizitii repetate. Clientii au tendinta de a ramane loiali acelor comercianti care cauta sa ii fidelizere, printr-o recompensa.

In general, programele de loialitate merita efortul, deoarece mentinerea unui client este mult mai usoara decat castigarea unui nou client. In fapt, clientii ce folosesc serviciile sau achizitioneaza produse in mod constant necesita mai putin efort din partea ta, prin urmare devine mai profitabil.

De regula, clientii multumiti aduc noi clienti prin recomandarile lor, prin urmare efortul de a-i mentine va fi, in final rasplatit. Din acest motiv, .PROMO este ideal pentru a genera oferte pentru clientii existenti.

Nu in ulimul rand, .PROMO este o extensie web dinamica pentru a fi promovate deschideri oficiale de festivaluri anuale, firme, o afacere noua, un nou brand, un magazin online nou.

Creeaza un spatiu online special pentru vanzarile si promotiile speciale afacerii tale! Indiferent de situatie, domeniul .PROMO este ideal pentru a promova orice afacere din domeniul online, pentru doar 20 euro+tva/an, exceptie facand domeniile premium.


Lasa un mesaj