Protejeaza datele clientilor si creste notorietatea brandului

Securitatea datelor trebuie sa fie o proritatea de top pentru afacerea ta online. Acest criteriu este destul de usor de indeplinit, in conditiile in care ai toate instrumentele necesare.

Proprietarii de site-uri au inteles faptul ca datele clientilor lor trebuie sa fie pastrate in siguranta si ca acest lucru nu face decat sa le creasca increderea si notorietatea brandului. Cea mai sigura metoda de criptare a conexiunii dintre browser si serverul unde sunt stocate datele, este instalarea unui certificat SSL.

De ce sa instalez un certificat SSL?

Certificatele SSL reprezinta cea mai usoara si mai accesibila, din toate punctele de vedere, metoda de a proteja datele cu caracter personal, inclusiv datele cardulului, adresa de email si alte date solicitate clientului. Instalarea unu SSL cripteaza automat datele, afiseaza sigla de securitate, creste increderea clientului cat si pozitia in clasamentul motoarelor de cautare.

Cum asiguri site-ul cu un certificat SSL

Procedura este simpla: achizitionezi un certificat SSL, recomandat de la acelasi furnizor de gazduire pentru ca asigura instalarea, redirectinezi link-urile din platforma site-urilor spre https (in cazul in care nu sunt http) si gata!

In cel mai scurt timp, te vei putea bucura de liniste si relaxare, axandu-te pe promovarea afacerii sau produselor, stiind ca datele sunt complet protejate.

Lasa un mesaj