fbpx

R1Soft Backup profesional pe serverele MxHost


R1Soft Continuous Data Protection reprezinta o solutie de backup profesionala, usor de utilizat, care are rolul de a asigura protectia continua a datelor pentru serverele Linux si Windows. Cu alte cuvinte, acest software urmareste in mod continuu modificarile din fisierele de pe servere si le copiaza sub forma unor imagini de backup. Aceste imagini de backup pot fi folosite atat pentru restaurarea fisierelor individuale cat si pentru recuperarea completa a datelor in cazul unor eventuale dezastre naturale sau a unor erori umane. Acest tip de restaurare poarta denumirea de “bare metal” (pornind de la 0) si este folosit in cazul in care intreg sistemul nu mai raspunde.

Solutia de backup R1Soft este perfecta pentru utilizatorii si resellerii de gazduire web. Interfata R1Soft Restore Backups poate fi accesata direct din cPanel ( in sectiunea „Files”), astfel clientii avand la dispozitie optiunea de a-si seta propriile reguli de backup (restaurarea intregului cont sau doar a unui anumit fisier).
Avand la baza sistemul de backup incremental, acest software garanteaza rapiditate control si siguranta completa a datelor.

Caracteristici principale:

• Backup-ul se face incremental – se copiaza doar sectiunile modificate din fisiere pentru a scurta procesul de backup
• Clientul are posibilitatea de a face restore la orice fisier dintr-o data anteriora (cu ajutorul unui panou de control)
• Prin intermediul interfetei, utilizatorii pot administra fisierele
• In timpul transmisiei catre serverul de backup, fisierele sunt criptate folosind algoritmi RSA, iar integritatea datelor este verificata prin intermediul utilitarului MD5 checksum

Prin partneriatul direct cu R1Soft, in calitate de Hosting Partner, Mxhost ofera solutia ideala pentru protectia profesionala a datelor, solutie care are multiple posibilitati de recuperare si restaurare a datelor.

Pe toate serverele de gazduire website si reseller oferim gratuit serviciul de backup prin R1Soft. Toate backupurile se efectueaza pe un server extern la fiecare 8 sau 12 ore in functie de server.


Lasa un mesaj