fbpx

R1Soft – cea mai sigura solutie de backup


R1soft, cea mai sigura solutie de backup din industria hostingului protejeaza, pana in prezent, peste 300.000 de servere din intreaga lume.

Caracteristicile principale ce recomanda R1Soft ca fiind o solutie foarte buna de backup, se reliefeaza prin:

Rapiditate- acest sistem de backup este unul de tip incremental care citeste tot volumul discului pana la nivelul de sectoare, in acest fel fiind asigurata o recuperare usoara a datelor. Sincronizarea sectoarelor de pe hard disk este efectuata in timp ce serverul este online, fara a genera nici un fel de intreruperi sau cresteri I/O chiar daca serverul este incarcat. Citind discul pana la cel mai mic nivel posibil, imaginile de backup contin toate fisierele, toate partitiile, precum si configuratia volumelor de pe server necesare pentru o recuperare completa si rapida in caz ca este nevoie de un restore la intreg serverul.

Eficienta dovedita– Backup Server Manager este o solutie de backup dezvoltata special pentru industria de web hosting, folosita de peste 1000 de furnizori de servicii de gazduire si asigura backup-ul a peste 300.000 de servere de la mici, pana la mari companii.

Flexibilitate– Server Backup Manager a fost conceput de profesionisti in industria hostingului care au remarcat costuri ascunse pentru alte solutii de backup. Cu R1Soft insa, totul este inclus, nu exista niciun alt cost suplimentar pentru servicii precum module suplimentare sau plug-in-uri.

Rularea pe multiple platforme– Windows/Linux; RedHat, CentOS, Ubuntu, Debian; VMWare, Hyper-V, Citrix XenServer, Parallels Cloud Server, Parallels Virtuozzo si KVM; Serverul Microsoft SQL, Exchange si MySQL.

Functionalitate multipla-Backup Server Manager satisface nevoile atat ale utilizatorului cat si ale furnizorului. De asemena, acesta poate fi setat doar pentru accesul admin, doar a admin-uui de baze de date sau poate fi configurat personalizat.

Scalabilitate– Server Backup Manager are o configuratie extensibila, astfel incat se permit adaugarea de noi arhive.

Flexibilitatea recuperarii datelor– prin intermediul unei interfete web, admin-ul poate cu usurinta sa isi recupereze datele, prin selectarea fisierelor, a directoarelor sau a intregului sistem, ce vor fi restaurate in cateva minute. Mai mult decat atat,  aplicatia cu sistemul “bare-metal restore” poate ajuta in cazul unui dezastru, la restaurarea rapida a unui server distrus (incendiu, inundatie, cutremur), astfel incat veti avea intreruperi minime ale serviciilor si continuitate maxima a functionarii site-ului. De asemenea, are abilitatea de a reproduce datele la fiecare 15 minute, oferind, astfel, un nivel foarte inalt de protectie a datelor.

Conexiune criptata– intreg procesul de backup, incepand cu transferul spre serverul de stocare cat si stocarea imaginilor de backup, se face criptat prin R1Soft. Acest procedeu se realizeaza pe baza de cheie intre serverul de backup si serverul unde se afla site-ul. Decriptarea se face automat in momentul scrierii pe hard disk, in cazul restaurarii unui backup.

In calitate de Gold Partener R1Soft, MxHost va ofera un serviciul de backup profesional care va protejeaza datele de pe server, o solutie ideala pentru protectia profesionala a datelor, solutie care are multiple posibilitati de recuperare si restaurare a datelor. Serviciul de backup R1Soft este oferit GRATUIT in cadrul pachetelor de gazduire web, gazduire reseller si VPS ce ruleaza pe tehnologia OpenVZ, iar backup-ul se face in functie de servere, in interval de la 8 ore la 24 de ore, pe un server extern.

 


Lasa un mesaj