fbpx

Retrospectiva unui an de domeniu .STORE

domeniu .store

Domeniul .STORE sărbătorește 1 an de succes și de existență. De la lansarea sa, mii de utilizatori la nivel global, au ales această extensie pentru a-și evidenția prezența online.

În primul an, domeniul .store a avut peste 100 de mii de înregistrări. Acest număr nu este însă deloc surprinzător, mai ales că, în ultima perioadă, comerțul electronic este într-o ascensiune continuă.

Radix, un registrar internațional de domenii, a efectuat un studiu conform căruia s-a constat că în 2016, 53% din utilizatorii la nivel global au efectuat cel puțin o achiziție online. În număr, asta inseamnă peste un miliard de utilizatori.

Așadar, în condițiile în care e-commerce-ul oferă noi oportunități pentru antreprenori, nu e de mirare că magazinele online caută noi metode creative de a ieși în evidență.

Domeniul .STORE oferă posibilitatea magazinelor online de a se distinge de restul website-urilor. Integrând cuvântul cheie în adresa URL, utilizatorul va știi dinainte ce activitate are site-ul respectiv.

Ce branduri au adoptat deja extensia .store?

Numeroase branduri din diverse domenii de activitate au ales extensia .store pentru magazinul lor online., inclusiv din categoria articolelor sportive: lakers.store sau celtics.store. S-a integrat perfet și în cultura pop, cu urbandictionary.store sau dudeperfect.store.

Înregistrează aici domeniul preferat .store pentru magazinul tău online, la un cost de doar 65 euro/an!

 

 


Lasa un mesaj