fbpx

Schimbari de pret la licentele cPanel

cPanel

Am decis să facem mici schimbări de preț începând cu 15 februarie 2021. Modificările de preț vor afecta doar unele dintre articolele noastre, care sunt, de asemenea, afectate de creșterea bruscă a prețurilor, mai exact licențele cPanel.

 

Motivul pentru care am decis să facem aceste mici schimbări, se datorează noilor creșteri de preț efectuate de cPanel, care sunt deja în vigoare de la 1 ianuarie.

După cum bine știți, politica noastră a fost întotdeauna corectă! Tocmai de aceea, la fel cum v-am anunțat și în 2019 de noile modificări de costuri la licențele cPanel, acum suntem din nou transparenți și vă informăm pe această cale, chiar dacă diferențele sunt minore și sunt rare momentele când se întâmplă să creștem prețurile.

NOILE PREȚURI

 

DENUMIRE PRODUS PRET VECHI PRET NOU NUMAR CONTURI
Licenta cPanel Admin Cloud 15 € 17 € Pana la 5 Conturi
Licenta cPanel Pro Cloud 25 € 27 € Pana la 30 Conturi
Licenta cPanel Plus Cloud 30 € 30 € Pana la 50 Conturi
Licenta cPanel Premier Cloud 35 € 35 € Pana la 100 Conturi

* ATENȚIE – preț / luna

 

Toate comenzile făcute înainte de data de 15 februarie 2021, vor fi realizate cu prețul actual, noile prețuri se aplică doar comenzilor efectuate începând cu 15 februarie 2021 și facturilor emise după această dată, pentru servicii noi comandate sau existente.

În cei 17 ani de activitate am fost transparenți cu clienții noștri, am răspuns întotdeauna pozitiv la propuneri și am înțeles clienții în orice situație, ajutându-i cât de mult posibil. Asta e misiunea MxHost și asta va rămâne: să oferim servicii de calitate, servicii premium la prețuri accesibile și în special cea mai bună asistență. MxHost apreciază afacerea dvs. și sprijinul oferit continuu. Suntem siguri că o să beneficiem de încrederea și înțelegerea dumneavoastră și în 2021.

Vă mulțumim!


Lasa un mesaj