Noul SEO Optimization Tool


Incepand cu 25 iulie 2011 MxHost a devenit partener Attracta si a implementat un nou serviciu disponibil clientilor de shared hosting – SEO Optimization Tool.

SEO Optimization Tool este disponibil acum in cPanel-ul tuturor clientilor MxHost.

Scopul pentru care este oferit in mod gratuit este de a veni in ajutorul celor care vor sa isi optimizeze site-ul pentru motoarele de cautare, lucru care, implicit, le va aduce mai multi vizitatori, respectiv clienti.

Toti detinatorii de website-uri stiu ca listarea in motoarele de cautare este esentiala, iar pentru cresterea sau macar mentinerea numarului constant de vizitatori este necesara o munca de optimizare SEO.

Prin intermediul acestui set de unelte disponibil in cPanel, site-ul va fi accesat de catre Attracta si va genera un sitemap XML incluzand toate paginile site-ului  care va fi foarte usor de indexat de catre motoarele de cautare. In plus, acesta ajuta in identificarea erorilor comune de SEO, si crearea de linkuri.

Acest tool de optimizare SEO este ideal atat pentru clientii care au site-uri noi, inca neindexate in motoarele de cautare sau fara page rank, dar si pentru cei care au deja un site dar care are update-uri frecvente (exemplu: blogurile) sau are continut dinamic (cum ar fi Flash, Java Script, continut in imagini sau video), precum si pentru versiunile de mobil.

Ce fac in principiu optiunile Attracta SEO Optimization Tool?

Get in Google – genereaza sitemap-ul XML pentru o indexare mai rapida a paginilor si garanteaza mai multe pagini ale site-ului in Google in cel mult 72 ore.

Link Building – prin intermediul acestei optiuni clientul isi poate inscrie site-ul in directorul web Attracta. Prin inscrierea in director poate creste pozitia site-ului in Google si se pot construi link-uri de calitate.

Facebook Traffic – promovarea pe Facebook este un mod bun pentru cresterea traficului, cat si pentru cresterea pozitiei in Google.

Pentru a utiliza SEO Tool Optimization nu este necesara instalarea vreunui soft pe contul de gazduire, acesta se poate accesa direct din cPanel si se poate administra prin dashboard-ul online.

Aceasta noua facilitate este oferita gratuit clientilor MxHost de shared hosting, insa pentru site-urile mari care au mai mult de 1000 de pagini exista si variante platite oferite de Attracta.


Lasa un mesaj