fbpx

.Shop este acum disponibil spre inregistrare


Una dintre cele mai asteptate extensii de domenii web este acum disponibila spre inregistrare din data de 26 septembrie 2016. .Shop – extensia perfecta pentru magazinele online este pe cale sa devina una dintre cele mai de succes din mediul online.

De ce .Shop este o alegere buna

Conform statisticilor, deja sunt peste 103 milioane de domenii active cu extensia .shop. Motivul pentru care cererea este atat de mare este faptul ca proprietarii considera ca ar putea reduce numarul de caractere in URL pentru a face accesul mai faci si mai usor de memorat.

Cine poate inregistra un domeniu .shop

Oricine poate inregistra un domeniu .shop si isi poate personaliza prezenta online. Este extensia ideala pentru diferite aplicatii dedicate comerului online, magazinelor online care isi doresc un domeniu unic si usor de memorat.

Desigur, extensia .shop nu se rezuma strict la comertul online. De asemenea, poate fi utilizata doar pentru a promova anumite produse sau pentru a redirectiona traficul spre site-ul principal, pentru a crea o pagina web cu sfaturi utille sau cele mai actuale promotii ale magazinelor online, pentru bloguri sau forumuri.

Daca ai un magazin online in stadiul incipient, e momentul perfect pentru a face alegerea potrivita. Prin intermediul MxHost se pot inregistra domenii .shop.


 • ANdrei Stancu says:

  Domilor administratori atat ai blogului precum si ai mxhost lasati mai mici pretul la domenii pentru ca sunt foarte scumpe am intalnit firme romanesti care ofera domenii .eu sau .info la 4 sau 3 €.

  • ileana says:

   Fiecare furnizor de servicii isi stabileste propriile costuri, calculate pe resursele necesare de care are nevoie pentru functinalitatea acestora. La fel cum, fiecare utilizator sau potential client este liber sa studieze piata si sa aleaga costul potrivit pentru el. Ati putea chiar sa ne dati un exemplu de furnizor roman de domenii care ofera .info la 3-4 euro.

 • Andrei Stancu says:

  BUna ziua revin cu un raspuns intarziat de oare ce nu am mai intrat pe acest blgo de mult timp. Globehosting.com va dau ca firma va ofera inregistrarea unui domeniu .eu sau info la 3. 4 eur / an pentru prima data si plus de astea am cumparat domeniu .com la 5 eur, ar fi bine spre castigul dumneavoastra sa mai lasati la pretul domeniilor. Si inca ceva eu va recomand sa faceti ca la hostinger cine aduce referali sa primeasca gazduire premium free sau alte benificii si asa veti fi cei mai tari din Romania.

  • ileana says:

   Toate aceste costuri sunt promotionale, sunt pe o perioada limitata de timp. Daca observati, prelungirea domeniilor este mult mai mare la oricare furnizor. Si noi am avut promotii active in care .eu era 1 euro. Mai mult decat atat, la servicii de gazduire oferim inrgistrare gratuita pentru .eu sau .ro. Fiecare furnizor isi stabileste propriile costuri si oferte. Recomandarea altor clienti la noi consta intr-un sistem de afiliere din care, a fiecare plata primiti 10% din valoarea acesteia, suma care se poate retrage sau folosi pentru achizitionare de servicii. Pentru mai multe detalii va rog sa contactati departamentul nostru comercial.

  • nicu silvestru says:

   degeaba au preturi mici daca asistentza nu exista sau raspunde obraznic…o zic din proprie experienta !

Lasa un mesaj