fbpx

.SHOP | .STORE – extensii excelente pentru e-commerce


Comertul electronic este in continua expansiune atat in Romania cat si la nivel mondial. Astfel, nu e de mirare ca tot mai multi comercianti isi doresc prezenta in mediul online. Si totusi, cum pot face fata competitiei? Una dintre sugestii este extensia domeniului.

Multi consumatori prefera astazi sa navigheze pe internet sa isi comande produsele de care au nevoie, in loc sa mearga in mall-uri sau centre comerciale, deoarece pierd timp si energie. Astfel, conform unor estimari la nivel mondial, pana in 2021 vor exista 2.14 miliarde de cumparatori online.

Succesul neincetat al cumparaturilor online se reflecta si in cifrele curente ale vanzatorilor. Si totusi, comerciantii, pentru a fi competitivi cu piata, trebuie sa vina cu ceva inovativ, preturi mici si calitatea produselor sa primeze. Astfel, cu o extensie de domeniu specficia, vei adaga un plus de valoare brandului si vei atrage atentia in mediul online, fata de clasicele domenii .ro, .com, .eu.

Comertul electronic reliefat prin excelenta cu domeniul .SHOP

 

.SHOp este, fara indoiala, cea mai populara extensie din categoria comertului electronic, din lume. La sfarsitul lunii aprilie 2019, acesta a inregistrat aproximativ 606 mii de domenii din intreaga lume. In clasamentul global al tuturor extensiilor, . SHOP se clasifica pe locul 9. In principal, succesul sau este asigurat de mesajul clar pe care il transmite prin numele sau, fiind recognoscibil in orice limba.

Mai multe domenii potrivite pentru e-commerce

 

.STORE – similar cu .shop, este o alegere ideala pentru proprietarii de magazine online. Are aproape 250 de mii de domenii inregistrate si se afla in top 20 cele mai populare gTLD-uri.

.SHOPPING – o alternativa buna este si aceasta extensie, deoarece stabileste iemdiat conexiunea cu comertul electronic, avand peste 6200 de inregistrari pana in prezent.

.SALE – multe magazine online doresc sa atraga clienti folosindu-se de diverse promotii si oferte speciale. Daca esti unul dintre ei, atunci poti activa un domeniu .sale si arata-le clientilor ca exista oferte excelente de descoperit in stocul produselor tale.

Prin intermediul MxHost se pot inregistra domenii cu orice extensie disponibila.

 


Lasa un mesaj