fbpx

.SITE – al 6-lea nou TLD ce atinge un milion de inregistrari

site-domain

La inceputul lunii februarie  2019, .SITE a devenit al 6-lea domeniu cu peste 1 milion de inregistrari din categoria noilor TLD-uri. Daca in octombrie 2018 .ONLINE a depasit un milion de inregistrari, imediat dupa .VIP a fost imediat urmatorul cu acelasi succes.

In octombrie 2018, .VIP avea 850 de mii de domenii inregistrate, in timp ce .SITE avea 550 de mii de domenii active. Cresterea anuala de inregistrari pentru .SITE este de 111% in 2018 si are cea mai mare crestere din categoria noilor TLD-uri. Acestea este disponibil pentru inregistrare din 2015.

Viitorul suna promitator pentru aceasta extensie, este populara in randul site-urilor de dimensiuni medii si se asteapta ca succesul sa fie de anvergura in urmatoarea perioada.

 

.SITE este versatil si nu are limitari

 

.SITE este alternativa ideala pentru domeniile .com, .ro, .eu sau oricare alta varianta, deoarece este un nume generic, scurt si usor de memorat. Conform studiilor Radix, .SITE este inregistrat de mici afaceri online, site-uri de prezentare, magazine online sau din sectorul it.

Popularitatea acestei extensii a crescut odata cu interesul Google fata de acesta, cand in 2017 a folosit business.site pentru Google My Business.

Versatilitatea aceste extensii este, de asemenea, fara limite deoarece ofera numeroase oportunitati companiilor., indiferent ca este vorba despre o corporatie, un website personal sau un brand nou. Agentiile, pot, de asemenea, sa atraga atentia clientilor folosind numele agentiei .SITE.

Asadar, domeniul dorit este doar la un click distanta. Iti doresti sa inregistrezi un domeniu .SITE? Inregistreaza-l acum prin MxHost la doar 39 euro!

 

 

 


Lasa un mesaj