fbpx

.SKI – domeniul iubitorilor sporturilor de iarna


.Ski este prima extensie dedicata pasionatilor sportului de iarna, skiatul. Aceasta este destinata statiunilor de ski, magazinelor online care vand produse si articole destinate acestui sport, scolilor de instructie, serviciilor de inchiriere skiuri si orice alt serviciu asociat cu acest sport.

De ce sa inregistrezi un domeniu .SKI?

 

.SKI este sustinut de numeroase asociatii de ski, statiuni, marci si profesionisti in domeniu, inclusiv de Asociatia de Ski si Snowboarding din SUA.

Ganditi-va la .ski ca la o croaziera montana alpina, calatorind prin perisajele mirifice de iarna, captati de aerul rece al Bucegilor sau Alpilor. Oricare ar fi definitia skiatului, un domeniu .SKI va ofera o modalitate unica de a va conecta cu milioanele de alte persoane de pe intreg globul, dornice sa impartaseasca aceasta pasiune.

.SKI este perfect pentru oricine doreste sa vanda echipamente sportive pentru iarna, bilete pentru anumite statiuni, agentii de turism ce ofera pachete de vacanta, persoane care urmaresc evolutia meteo si cele mai bune partii sau oricui care doreste sa isi faca un simplu blog in care sa-si prezinte pasiunea.

Solicita acum o oferta de pret la mxhost pentru inregistrarea domeniului .SKI!


Lasa un mesaj