fbpx

Softaculous anunta versiunea 3.9


Echipa tehnica care dezvolta auto-instaler-ul Softaculous a anuntat lansarea noii versiuni 3.9; aceasta va aduce mai multe imbunatatiri versiunii anterioare precum si functii noi:

Panou de control pentru reselleri . Posibilitatea de a oferii resellerilor acees la un panou Softaculous de unde pot sa seteze o pagina personalizata pentru clientii lor. Acestia pot sa creeze si sa modifice planuri pentru conturile administrate, facilitatea fiind oferita doar pe panourile de control Cpanel si DirectAdmin.

Pentru utilizatori a fost imbunatatita functia de cautare a scripturilor si a fost adaugata o optiune de import pentru cpAddons ( doar pe Cpanel ). O noutate consta in faptul ca se pot instala scripturile si direct de pe IP-ul contului de gazduire ( http://IP/~user/) , fiind de un real ajutor clientilor noi al caror domeniu inca nu este activ si doresc sa instaleze un script .

Prin Softaculous pot fi instalate acum peste 260 de scripturi, fiind un addon gratuit oferit tuturor clientilor MxHost. Pentru clientii cu servere VPS sau servere dedicate pretul este de 1 euro / luna.

Resellerii care doresc acces la administrarea Softaculous pentru a customiza panoul clientilor pot sa contacteze echipa tehnica pentru asistenta.


Lasa un mesaj