.Space – adresa web extinsă pentru orice idee


.Space – extensie de domeniu generică, ideală pentru orice afacere care dorește să își creeze propriul spațiu în mediul online. Pentru că nu este o extensie restricționată, orice persoană poate înregistra un domeniu .space.

De exemplu, agențiile publicitare pot opta pentru un domeniu .space, pentru a promova spațiile imobiliare ce le au de vânzare sau închiriat. Interprinderile sau persoanele ce doresc să-ți dezvolte o afacere în mediul online pot utiliza .space pentru spațiul virtual. Nu îl ultimul rând, firmele de construcții pot utiliza această extensie pentru a se afirma în mediul online.

Indiferent de tipul de activitate, .space poate fi folosit inclusiv cu scopul de a atrage noi vizitatori pe site-ul principal. Este ideal pentru acele persoane pasionate să-și exprime creativitatea și de a împărtăși experiențele sau să-și promoveze produsele și serviciile.

.Space oferă o ancoră solidă pentru acele minți creative, de a explora posibilitățile infinite și pentru a-și defini ideile noi. Pe lângă companii, .space se adresează freelancerilor, profesioniștilor sau pasionaților care doresc să-și prezinte aptitudinile și să-și evidențieze angajamentul față de pasiunile lor.

Desigur, .space poate fi folosit de către astronauți, ingineri, oameni de știință sau pasionați de rachete și lumea din spațiu.

Ești gata să-ți lansezi propria viziune în spațiul online? alege un domeniu .space!

 


Lasa un mesaj