fbpx

SpamExperts aniverseaza 10 ani de existenta


SpamExperts este unul din liderii mondiali de pe piata, in ceea ce privesc solutiile de securitate ale email-ului. De asemenea, este unul din partenerii Mxhost ce asigura combaterea spamului si deemailuri nesolicitate.

Zilele acestea, SpamExperts aniverseaza 10 ani de activitate. Cu sediul principal in Amsterdam, compania olandeza ofera servicii companiilor din peste 70 de tari din intreaga lume. In 2012, compania a deschis un sediu secundar in Bucuresti, insa au birouri de dezvoltare peste tot in lume.

Compania a fost infiintata in 2005, iar in anii 2013-2014 a fost admisa  in topul Deloitte Technology Fast 50, ca fiind una dintre companiile care a avut o ascensiune fulminanta.

Cum functioneaza SpamExperts?

In cazul casutelor de email protejate cu SpamExperts, toate emailurile ce urmeaza a intra in casuta sunt inainte filtrate printr-un server SpamExperts si apoi livrate catre serverul vostru de email. Din acestea, un procent de aproape 70% sunt, adesea, considerate de tip spam.

Care sunt avantajele utilizarii SpamExperts?

Deoarece precizia de filtrare a mesajelor de tip spam este de peste 99.98%, riscul de a primi mesaje de tip spam este diminuat. Solutiile clasice si gratuite anti-spam nu reusesc sa blocheze inca toate mesajele spam astfel, utilizand filtrul anti-spam profesionist SpamExperts, ai garantia ca email-urile primite in inbox sunt sigure.

Serviciul SpamExpert ruleaza pe un cluster format din 2 servere care filtreaza toate mesajele care sunt trimise spre domeniile protejate; pe langa faptul ca sunt verificate anti-spam printr-un algoritm complex, mesajele sunt verificate si impotriva virusilor.

Mxhost ofera solutia SpamExperts la un cost anual de doar 24 euro.


Lasa un mesaj