fbpx

Cine administrează serverele VPS ?

Administrarea serverelor VPS este facută de client. În acest caz, suportul tehnic gratuit se limitează la instalarea initiala. De asemenea, tot gratuit, se oferă, la cerere, reinstalarea sistemului (fara panou de control) sau reboot-ul serverului.

Clientii care au un serviciu VPS isi pot administra singuri serverul direct din panoul de control : Solus Admin

În cazul în care nu deții cunoștințele necesare administrării serverului, poți opta pentru unul din pachetele de management standard sau business :

Suport tehnic standard – 15 €

E normal ca uneori să ai nevoie de ajutor. Din acest motiv, poți apela cu încredere la echipa de suport tehnic oricând, in intervalul orar 9-18, de luni până vineri. Poate vei avea nevoie de configurare module php, apache, mysql sau restore de backup – atunci vei ști imediat la cine să apelezi. Ai incluse 5 ore de suport tehnic, fiecare ora suplimentara fiind taxata cu 10€ .

Monitorizare server și suport tehnic business VPS – 30 €

Nu ai timp sa monitorizezi serverul sau nu deții cunoștințele necesare de management al unui server VPS? Fii fără griji și lasă echipa de experți tehnici să o facă în locul tău : vei beneficia de suport tehnic indiferent de zi iar serverul tau va fi monitorizat non-stop! Deoarece cerințele tale sunt prioritare, oricând unul dintre tehnicieni va fi disponibil să îți răspundă solicitării. Ai incluse 10 ore de suport tehnic, fiecare ora suplimentara fiind taxata cu 10€ .
 
In serviciul de suport tehnic nu este inclusa instalarea sau configurarea de platforme ( WordPress, Magento, Prestashop.. etc. ). Administrarea serverului se refera strict la buna functionare a serviciilor (apache, mysql, mail, dns) si instalarea la cerere a diferitelor module php.

Was this article helpful?

Related Articles