fbpx

Weekend-ul acesta ne vedem la WHD Londra


Weekend-ul acesta are loc unul dintre cele mai mari evenimente locale din industria It, WHM, sustinut la Londra. Reprezentanti Mxhost participa la acest eveniment pentru a acumula noi informatii si idei despre imbunatatirea calitatii serviciilor de hosting cat si pentru obtinerea de noi colaborari cu cei mai importanti furnizori.

Marea Britanie are cea mai mare piata It din Europa, din cele 500 de companii cu renume din lume, peste 100 au sediile in centrul Londrei. Prin urmare, este una dintre cele mai potrivite locatii pentru desfasurarea unui astfel de eveniment.

Discutiile vizate la acest eveniment vor fi despre introducerea noilor TLD-uri pe piata din Europa si ce beneficii prezinta acestea pentru consumatori si afacerile lor, despre diferite metode de securitate a e-mailului, despre importanta certificatelor SSL pe piata e-commerce, despre stocarea SSD, despre modalitati de imbunatatire uptime si multe altele. Printre cei mai mari parteneri ai acestui eveniment se numara Verisign, Spam Experts, Parallels, SPaceSSL, Acronis si multi altii.

Evenimentul se desfasoara la The ME London Hotel, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din Marea Britanie.

De asemenea, WHD face un tur al Europei, ajungand in cele mai importante 6 orase de pe continent, precum: Amsterdam (1 oct 2014), Munich (7 oct 2014), Londra (10 oct 2014), Moscova (21 oct 2014), Istanbul (23 oct 20140), Madrid (28 oct 2014). Prin urmare, toata luna octombrie este rezervata industriei It europene.


Lasa un mesaj