Eveniment WorldHostingDays 2011

WorldHosting Days (WHD) sau WebHosting Days cum era cunoscut pana anul trecut este cel mai mare eveniment din industria hostingului din Europa, cu o istorie care numara deja 6 ani, la care participa oameni importanti din lumea tehnologiei informatiei si comunicatiilor (ICT) si, nu in ultimul rand, reprezentanti al companiilor de hosting din intreaga lume.

In acest an, WorldHosting Days se da desfasura timp de 4 zile, in intervalul 22-25 martie, in orasul Rust – Europa-Park, Germania. La eveniment sunt asteptati peste 5.000 de specialisti din aproape 75 de tari, mai bine de jumatate dintre acestia cu rol de conducere in lumea hostingului. De asemenea, vor fi de fata cei mai mari jucatori din ICT – HP, Dell, Fujitsu, Intel, Parallels, Microsoft etc. Cu aceasta ocazie, acestia isi vor prezenta produsele si vor tine alocutiuni ce vor aborda cele mai importante teme din industria hostingului.

WorldHosting Days (WHD) reuneste astfel persoane care nu vor doar sa-si vanda produsul, dar care vor purta discutii deschise, de la egal la egal, despre diferite probleme sau intamplari petrecute de-al lungul timpului – dupa cum aprecia Jan Wildeboer (EMEA Open Source Affairs Red Hat).

WHD pune la dispozitie 4 tipuri de locatii:

–       main FORUM – Discutii din industria hostingului cu principalii jucatori din IT si Comunicatii

–       hosting.SESSIONs – Prezentarea stirilor si noutatilor din lumea hostingului – eveniment intretinut de experti din domeniu

–       hosting.FAIR – Punctul de intalnire principal pentru WHD si locul in care partenerii isi vor putea prezenta produsele

–       Social Events – Relaxare, petreceri si socializare intre membrii evenimentului.

 

Printre speakerii care vor participa la WorldHosting Days se numara:

– Wilfried Beeck (CEO ePages)

– Graham Crich (Senior vCloud Business Development Manager EMEA VMware)

– Jason Waxman (General Manager, High Density Computing, Data Center Group Intel)

– Hans-Dieter Wysuwa (Senior Vice President Corporate Channels EMEA and Managing Director Germany Fujitsu Technology Solutions Fujitsu)

– John Fruehe (Director Product Marketing Server / Embedded / STREAM Products Advanced Micro Devices, Inc. AMD)

– Rafael Laguna de la Vera ( CEO / Open-Xchange )

– Ditlev Bredahl ( CEO / OnApp )

– George Farrell ( Business Development Manager / MESH )

– Frank Bunn (Senior Manager EMEA, Communications Service Providers Symantec)

 

Inregistrarile la eveniment se pot fac online iar biletele sunt de doua tipuri:

–       Bilet Standard – valid pentru absolut tot evenimentul (main.FORUM, hosting.SESSIONs, hosting.FAIR) + catering si petrecerea de pe 24 – biletul costa 349 E

–       Bilet VIP – ofera aceleasi posibilitati ca si cel standard, insa vine in plus cu o petrecere separata VIP, locuri speciale pentru main.FORUM si rezervari pentru hosting.SESSIONs + multe alte avantaje – biletul costa 749 E.

La fel ca in anii trecuti o parte din echipa MxHost va fi prezenta la eveniment. Consideram participarea noastra una foarte importanta atat pentru a cunoaste noile tehnologii folosite in industria de webhosting cat si pentru a asigura o calitate mai mare asupra serviciilor de gazduire; in plus, discutiile la care vom lua parte in cadrul intalnirii cu unii dintre cei mai mari actori pe piata de web ne va crea noi perspective in privinta implementarii si lansarii de servicii noi.

Tema principala in acest an va fi cea legata de cloud hosting, tehnologiile utilizate in crearea unui “nor”; precum si serviciile aditionale cum ar fi securitatea si backup-ul. Va vom tine la curent cu temele importante precum si imagini de la eveniment in cursul saptamanii viitoare.

Lasa un mesaj