WordPress Toolkit Lite vs WP Toolkit Deluxe


WP Toolkit este o soluție de gestionare WordPress nouă, care oferă o interfață modernă și cuprinzătoare pentru gestionarea oricărui număr de site-uri WordPress.

WP Toolkit (sau WPT) înlocuiește cPanel WordPress Manager, care a fost depreciat odată cu lansarea cPanel & WHM Versiunea 92. Este disponibil în două versiuni: WordPress Toolkit Lite și WordPress Toolkit Deluxe.

În acest articol, vom discuta diferențele dintre aceste versiuni și vom evidenția unele dintre cele mai utile caracteristici ale WPT.

Ce este WP Toolkit?

WP Toolkit oferă o interfață pentru instalarea, configurarea, securizarea, actualizarea și gestionarea site-urilor WordPress.

Utilizatorii cPanel vor găsi o nouă opțiune, WP Toolkit în secțiunea Aplicații din meniul paginii principale a cPanel. Unele caracteristici WP Toolkit necesită WP Toolkit Deluxe.

WP Toolkit Lite: o soluție gratuită de gestionare WordPress

WP Toolkit Lite include un panou de control pentru gestionarea site-urilor WordPress, precum și o serie de instrumente pentru instalarea, accesarea și configurarea site-urilor individuale.

Toate site-urile WordPress sunt afișate într-un singur panou de administrare – vizualizați actualizariile și starea de securitate a tuturor site-urilor.
Instalare personalizabilă – utilizatoriib pot instala noi site-uri WordPress în câteva secunde, iar fiecare site poate fi personalizat înainte de instalare. Opțiunile de personalizare includ calea de instalare, titlul site-ului web, detaliile administratorului, numele și parola bazei de date și setările de actualizare automată.

Conectări cu 1 clic – Conectați-vă la panoul de admin al oricărui site WordPress gestionat de WPT cu un singur clic.

În timpul instalării, WPT aplică automat o serie de actualizări de securitate care includ limitarea accesului la fișierele sensibile, dezactivarea pingback-urilor, configurarea cheilor de securitate și multe altele.

Activați rapid modurile de depanare WordPress(WP Debug) din panoul de admin al site-ului. De asemenea, puteți activa un mod de mentenanță îmbunătățit, puteți dezactiva accesarea cu crawlere a motoarelor de căutare și puteți activa protecția prin parolă în aceeași interfață.

Instalați automat seturi predefinite de pluginuri și teme atunci când este instalat un site. Această caracteristică face mult mai simplu procesul de  a configura bloguri, magazine WooCommerce și multe altele.
WP Toolkit Deluxe: Viitorul managementului WordPress

WP Toolkit Deluxe include toate funcțiile versiunii gratuite, cu adăugarea unor instrumente sofisticate de gestionare în masă și de clonare a site-urilor, astfel WPT Deluxe devine o soluție mai rapidă și mai convenabilă pentru gestionarea unui număr mare de site-uri WordPress.

Staging și Clonare

WP Toolkit poate clona orice site WordPress pe care îl gestionează. Este un proces simplu cu un singur clic. Selectați un site, îi spuneți WPT ce domeniu doriți să utilizați și se ocupă de copierea fișierelor și a bazei de date, actualizarea fișierelor de configurare și crearea unui subdomeniu, astfel încât să puteți accesa imediat site-ul clonat.

Clonarea este excelentă pentru a testa modificările și funcțiile noi, dar setul de instrumente merge chiar mai departe. De asemenea, vă permite să copiați selectiv fișiere și tabele din baza de date înapoi pe site-ul original, astfel încât să puteți împinge rapid modificările în producție.

Actualizări inteligente

Ați actualizat vreodată WordPress sau pluginurile sale, doar pentru a realiza cu groază că actualizările au distrus site-ul? Cu WPT Deluxe, puteți crea un staging pentru testarea actualizărilor, dar am ușurat și mai mult automatizarea procesului cu Smart Updates.

Când declanșați o actualizare inteligentă, WPT creează o clonă, rulează o serie de teste, actualizează clona, ​​reanalizează și produce un raport într-o interfață care vă permite să comparați vizual site-ul înainte și după actualizări. Dacă totul este bine, utilizatorul confirmă și WPK actualizează site-ul principal și șterge clona.

Securitate în masă și actualizări

WP Toolkit Deluxe extinde și îmbunătățește caracteristicile de securitate și actualizare ale versiunii Lite. În plus față de întărirea automată a securității, WP Toolkit Deluxe permite utilizatorilor să scaneze site-uri și să aplice selectiv setări de securitate pe mai multe site-uri simultan. De exemplu, dacă doriți să activați protecția împotriva roboților pe zeci de site-uri WordPress, puteți face acest lucru în câteva secunde prin intermediul interfeței.

Puteți aplica actualizări de platforma și plugin-uri WordPress, puteți instala și dezinstala pluginuri și teme și puteți regla simultan setările de actualizare automată a zeci de site-uri.

Am menționat doar câteva dintre numeroasele îmbunătățiri disponibile în WP Toolkit Deluxe. Altele includ gestionarea seturilor de pluginuri și teme pentru a crea seturi personalizate, backup de securitate și instrumente sofisticate de backup și restaurare.

WP Toolkit Deluxe automatizează, accelerează și eficientizează gestionarea WordPress, ajutând utilizatorii cPanel și WHM să întrețină, să securizeze și să configureze mai multe site-uri într-un singur loc.

Noile pachete de gazduire web, precum și pachetele de gazduire WordPress oferite de MxHost includ această nouă soluție de gestionare.


Lasa un mesaj