fbpx

.XYZ – potrivit pentru orice website, de oriunde


Noile TLD-uri au marcat o noua era in domeniul online si a deschis noi orizonturi de afirmare pentru business-uri. Acum, poti inregistra un domeniu care defineste perfect tipul de activitate al afacerii, precum .design, .bar, .video, .taxi si multe alte sute de extensii.

Totusi, ce domeniu inregistrezi daca brandul tau este unul generic insa numele nu este disponibil cu o extensie clasica precum .ro/.com, sau pur si simplu nu doresti sa folosesti brandul online cu un singur TLD? .XYZ poate fi solutia ideala!

Ce este, de fapt, .XYZ?

.XYZ a devenit cea mai populara extensie de domeniu din randul noilor TLD-uri, cu aproape peste 500 de mii de inregistrari in primele 3 luni de la aparitie. De ce aceasta notorietate? Pentru ca .XYZ este o extensie ce nu limiteaza brandul catre un anumit serviciu, zona geografica sau produs.

Cui se adreseaza domeniul .XYZ?

Este potrivit pentru oricine, din orice colt al lumii – de la afaceri mici, medii, pana la marile corporatii sau hobby-uri.

De ce ai alege extensia .XYZ pentru afacerea ta?

De peste doua decenii, extensia .COM detine monopulul in randul domeniilor web, astfel ca, de ce nu ai inregistra .xyz? Mai mult decat atat, majoritatea numelor cunoscute sunt deja inregistrate cu .com. Astfel, .xyz este o alternativa fresh, cu posibilitati diverse.

Este .XYZ folosit si de alte branduri?

Extensia .xyz este utilizata la scara larga la nivel international de mari branduri si companii, printre care cel mai cunoscut este Google, cu domeniul abc.xyz.

Prin intermediul MxHost se poate inregistra extensia .xyz la un cost promotional!


Lasa un mesaj