fbpx

Cine suntem și
ce facem?

Află toate informațiile despre
compania Mxhost

De ce noi?

Pentru că suntem pasionaţi de ceea ce facem, suntem profesionişti, activi şi mereu aproape de clienţii noştri.

Oferim servicii de găzduire site şi servicii conexe într-un mediu dinamic, competitiv şi optim pentru performanţă.

Cine suntem și ce facem ?

Activitatea MxHost este un punct de referinţă încă din 2004, de la începuturile hosting-ului românesc. Am crescut alături de potenţialul pieţei, conduşi de entuziasmul iniţial şi mai apoi de convingerea că putem oferi servicii premium de găzduire şi prezenţă online, în pachete accesibile şi adaptate oricărei afaceri.

Expansiune

Portofoliul nostru ne dovedeste astăzi că am mizat pe alegerea corectă: fie că este vorba de site-uri complexe precum ale unor agenţii de presă sau publicaţii online, de pagini de prezentare sau magazine cu mii şi zeci de mii de vizitatori zilnici, orice afacere îşi găseşte la noi pachetul potrivit, la costul potrivit.

În prezent, ne mândrim cu peste 25.000 de clienți mulțumiți, peste 450 de reselleri se bazează pe noi și administrăm peste 50.000 de domenii web - și suntem în continuă expansiune.

Totuși, suntem conștienți că, deși folosim ultimele tehnologii hardware, asta nu e suficient. Performanța serverelor poate fi îmbunătățită semnificativ prin implementarea de diverse configurații. Tocmai din acest motiv, testăm și implementăm constant noi soluții și idei, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune rezultate.

Cum am început?

Suntem activi din 2004 - când am lansat primele servicii de găzduire premium la un buget accesibil oricărei afaceri.

Pariul nostru a fost câştigat pentru că am reuşit să atragem, în mai puţin de un an, un portofoliu important de clienţi, din diferite domenii, de la site-uri de prezentare sau bloguri, site-uri ale agenţiilor de presă, dezvoltatori software, agenţii de turism, agenţii de presă sau publicaţii online, până la magazine cu mii de vizitatori.

Cum am evoluat?

Am recrutat cei mai talentaţi şi pasionaţi profesionişti, pentru a le oferi posibilitatea să crească într-o companie dinamică şi orientată spre servicii premium și ultimele inovaţii în domeniu.

Mai mult, parteneriatele noastre ne aduc satisfacţia unor servicii de calitate şi garanţia promisiunilor respectate.
Suntem parteneri :
Cpanel, LiteSpeed, CloudLinux, SpamExperts, RIPE, Rotld ...

Ce scriu clienții despre noi ?

 • "Dacă aveți vreodată nevoie de hosting sau domenii, apelați la @mxhostro. Sunt de nota zece."

  Enciu C-tin

 • "Eu renunț la @mxhostro. Nici n-apuc să-mi fac o cafea și gata, am primit răspuns la ticket. Păi cum mai procrastinăm noi?"

  Ionuț Staicu

 • "La@mxhostro se răspunde la ticket și la 1 noaptea. Prea serioși ca să fie români ..."

  Alexandru G.

 • "Deja am pierdut numărul anilor de când sunt clientul lor. O echipă gata să te ajute oricând ai probleme, servicii de calitate, seriozitate. Recomand cu multă încredere."

  Marius Vaida

 • "Servicii excelente și suport tehnic ireproșabil, la orice oră. De asemenea, Instituția Primăriei Municipiului Slobozia vă mulțumește pentru toate serviciile oferite."

  Mihai Palantin

Echipa noastră


Adrian Chirută

CEO

Ileana Buia

Marketing & Vânzări

Loredana Ilovan

Marketing & Vânzări

Daniela Milăşan

Marketing & Vânzări

Dan Candale

Suport Tehnic

Adrian Boldor

Suport Tehnic

Daniel Sîrb

Suport Tehnic

Cristian Bologa

Suport Tehnic