fbpx

KernelCare

KernelCare este un serviciu dezvoltat de CloudLinux – o companie axată pe soluții care să imbunătățească constant stabilitatea și fiabilitatea serverelor Linux. Scopul KernelCare este de a oferi un maxim de siguranță și stabilitate serverelor Linux și de a duce downtime-ul serverelor la zero.

Cum funcționează ?

Administratorii serverelor trebuie să oprească și repornească serverul ( reboot ) pentru a aplica cele mai recente actualizări kernel. Aceste actualizări periodice sunt necesare și indispensabile, pentru a preveni posibile probleme de securitate. Adesea, odată cu reboot-ul serverului, downtime-ul poate fi mai lung decât de obicei și actualizările sa întârzie să apară, lucru care poate duce la o disfuncționalitate temporară.

KernelCare rezolvă această problemă de reboot și actualizari de securitate, prin furnizarea de actualizări kernel în timp real, fără a fi nevoie de un restart al serverului. Acesta efectuează în mod automat update-urile de securitate, în timp real, întreg procesul fiind comparat cu schimbarea motorului unui avion în timp ce zboară.

KernelCare suportă majoritatea sistemelor de operare, precum: CentOS/ RHEL 5, 6 și 7, CloudLinux 5 și 6, OpenVZ, Virtuozzo, PCS, debian 6 și 7, Ubuntu 14.04.

Care sunt avantajele utilizării KernelCare ?

Salvarea de timp și energie, update-urile sunt automate
Previne downtime-ul serverului
Previne incidentele de securitate
Nu mai este necesar un restart al serverului

 Mxhost are implementat serviciul KernelCare pe toate serverele în producție și este disponibil pentru serverele dedicate, VDS-uri SSD și gratuit pentru VPS-urile standard.

Articole utile :

KernelCare – Update fără downtime