Servere Dedicate

Website-ul sau afacerea ta necesită un nivel mai mare de resurse ?
Echilibrul perfect între calitate și cantitate

Atinge-ți obiectivele, alegând serverul dedicat potrivit
proiectelor tale online

Servere dedicate cu un singur procesor

Model procesor

Benchmark

Memorie

Disc standard

Bandă și trafic

Ip-uri

Preț lunar

AMD Phenom II X6 1055T | 2.80 GHz | 6 core 5058 4 GB DDR3 500 GB WD Black 100 Mbps / 5 TB

2

69 €

AMD Phenom II X6 1055T | 2.80 GHz | 6 core 5058 8 GB DDR3 120 GB SSD Intel 100 Mbps / 5 TB

2

79 €

Intel Core SandyBridge i7-2600 | 3.40 GHz | 4 core / 8 HT 8271 4 GB DDR3 500 GB WD Black 100 Mbps / 10 TB

4

99 €

Intel Core SandyBridge i7-2600 | 3.40 GHz | 4 core / 8 HT 8271 8 GB DDR3 120 GB SSD Intel 100 Mbps / 10 TB

4

109 €

Intel E3-1230 Haswell Xeon | 3.30 GHz | 4 core / 8 HT 8841 8 GB DDR3 ECC 500 GB WD Black 100 Mbps / 10 TB

4

119 €

Servere dedicate Enterprise multiprocesor

Model procesor

Benchmark

Memorie

Disc standard

Bandă și trafic

Ip-uri

Preț lunar

1 x Intel® Xeon® L5630 | 2.13 Ghz | 4 core / 8 HT 4130 4 GB DDR3 ECC 1 X 500 GB WD Black 100 Mbps / necontorizat

4

99 €

2 x Intel® Xeon® L5630 | 2.13 Ghz | 8 core / 16 HT 7033 8 GB DDR3 ECC 2 X 750 GB WD Black 100 Mbps / necontorizat

4

119 €

2 x Intel® Xeon® L5630 | 2.13 Ghz | 8 core / 16 HT 7033 16 GB DDR3 ECC 1 X 120 GB SSD 100 Mbps / necontorizat

4

139 €

2 x Intel® Xeon® L5640 | 2.26 Ghz | 12 core / 24 HT 10008 16 GB DDR3 ECC 2 X 1TB WD Black 100 Mbps / necontorizat

4

189 €

2 x Intel® Xeon® L5640 | 2.26 Ghz | 12 core / 24 HT 10008 24 GB DDR3 ECC 1 X 500 GB SSD 100 Mbps / necontorizat

4

229 €

Indiferent de serverul dedicat ales, îi poți modifica resursele în orice moment, după cerințele proiectului tău

Upgrade la performanța serverului

Toate serverele din ofertă au posibilitatea de upgrade nivelul de memorie RAM sau partea de stocare cu discuri clasice sau SSD-uri. În funcție de server, se poate face upgrade până la 4 discuri în raid hardware sau software și până la 48GB RAM pentru serverele enterprise. Îți oferim posibilitea să mărești lățimea de bandă la 1Gbps la serverele multi-procesor și să achiziționezi IP-uri suplimentare pentru serverul tău.

Upgrade la HDD sau SSD

Ai nevoie de mai mult spațiu de stocare? Adaugă un plus de stocare, atunci când resursele intițiale nu îți mai satisfac cerințele. Dintr-o gamă variată, oricând, poți opta pentru un upgrade de până la 1 TB pentru HDD-urile clasice și până la 240 GB pentru SSD-urile ultra-rapide.

Suplimentează memoria RAM la server

Capacitatea de stocare a memoriei RAM şi rapiditatea influenţează semnificativ performanţele serverului. În funcție de amploarea proiectului ce îl rulezi, n-o să poți spune niciodată că ai prea multă memorie RAM, insă uneori, posibil să nu-ți satisfacă cerințele. Monitorizează procesele serverului, optimizează și suplimentează memoria Ram dacă este cazul.

Adaugă disc suplimentar și configurează raid

Ca să îmbunătățești performanța unui server sau pur și simplu să îl aperi împotriva pierderilor de date, cea mai puțin costisitoare metodă este configurarea hard diskurilor într-o matrice Raid. Nu-ți face griji în nicio privință, ai posibilitatea de a adăuga până la 4 discuri suplimentare.

Ip-uri suplimentare sau upgrade la port gigabite

Cu siguranță vei intâlni situații în care vei avea nevoie de o adresă Ip dedicată sau de mărirea lățimii de bandă - fie că e vorba de instalarea unui SSL, pentru trimiterea de mai multe emailuri, sau doar pentru propulsarea în clasamentul motoarelor de căutare. Nu-ți face probleme, ți-l vom aloca în doar câteva momente!

Panou de control și backup

Optează pentru cele două servicii care îți oferă automonie, flexibilitate și siguranță. Poți alege panoul de control ce îți oferă cea mai mare cantitate de caracteristici și automatizări din industria hostingului și serviciul de backup R1Soft ce îți asigură siguranța și protecția datelor, prin replicarea şi sincronizarea lor în mod repetat.

Licență cPanel

E atât de simplu să îți poți gestiona site-urile, domeniile, fișierele, dintr-o singură locație. Îți punem la dispoziție cel mai bun instrument pentru managementul serverului - conceput pentru a fi cel mai intuitiv și simplu de utilizat panou de control, cPanel îți oferă acces la o gamă largă de funcţionalităţi.

35 €

lunar

Backup profesional R1Soft

Serviciul de Backup profesional R1Soft incremental realizează câte o copie zilnică a fișierelor si datelor, care se păstrează câte zile îți dorești pe server. Execută backup la nivelul întregului server, așa că poți sta linișit că nu vei pierde date în cazul unor eventuale probleme.

10 €

lunar

Monitorizare server și suport tehnic

Indiferent că ești începător sau experimentat în administrarea și managementul unui server, noi suntem aici în caz că ai nevoie. Garantăm un răspuns prompt și eficient, ce să ducă la o soluționare cât mai rapidă a cerințelor tale. Pentru o monitorizare în timp real a performanței serverului și notificări automate pe propria adresă de email, CopperEgg este soluția ideală.

Monitorizare completă server, CopperEgg

Monitorizează-ți în timp real performanța serverului, prin sistemul automat de notificare CopperEgg. Conceput cu o interfață intuitivă, oferă o perspectivă simplă, inteligentă și rapidă: update-uri în timp real, consum procesor, memorie, disc sau activitate rețea. Primești alerte pe mobil și email dacă apare ceva în neregulă pe serverul tău.

8 €

lunar

Management server și suport tehnic standard

E normal ca uneori să ai nevoie de ajutor. Din acest motiv, poți apela cu încredere la echipa de suport tehnic oricând, in intervalul orar 9-18, de luni până vineri. Poate vei avea nevoie de configurare module php, apache, mysql sau instalarea softului de backup – atunci vei ști imediat la cine să apelezi.

25 €

lunar

Management server și suport tehnic business

Nu ai timp sau nu deții cunoștințele necesare de management al unui server? Fii fără griji și lasă echipa de experți tehnici să o facă în locul tău : vei beneficia de suport tehnic non-stop ! Deoarece cerințele tale sunt prioritare, oricând unul dintre tehnicieni va fi disponibil să îți răspundă solicitării numaidecât.

50 €

lunar

 • Roșca Alexandru

  "Colaborăm cu Mxhost de aproape 8 ani, pornind de la un simplu cont de găzduire, acum având servere dedicate. Am fost foarte multumit de serviciile Mxhost, de rapiditatea dovedită în soluționarea problemelor dar și de ajutorul oferit în diverse situații. Îi recomandăm cu încredere!"

  www.prologue.ro
 • Ana Baleanu

  ”Colaboram cu MxHost de mai bine de 6 ani, timp în care ne-am putut declara mulțumiți de calitatea serviciilor și a suportului tehnic oferit. Apreciem diversitatea serviciilor precum și implicarea echipei MxHost în a găsi soluții care să vină în întâmpinarea nevoilor noastre.”

  www.sodimed.eu
 • Gabriel Bălan

  "Am ales MxHost din recomandarea unui prieten, iar de 2 ani de zile sunt extrem de multumit și au câștigat podiumul în online-ul românesc pentru mine, pachete de hosting shared și privat la preț super ok, iar o echipă excepțională, care crede în lucrul bine făcut și care caută întotdeauna să-și îmbunătățească constant serviciile, una dintre ele fiind integrarea SSD în pachetele lor, pentru o viteză nemaipomenită. Multumesc MxHost.ro"

  www.outletprix.ro
 • Adrian Moldovan

  "Am înregistrat peste 20 de domenii la MxHost. Sunt de departe cea mai serioasă firma în domeniul hostingului. ABSOLUT nici o problemă pe parcursul a 8 ani de când colaborăm. "

  www.amg-romania.ro
 • Balanean Corneliu

  "Am fost alături de MxHost de la începuturi și de peste 6 ani am beneficiat de servicii impecabile. De curând am testat și certificatele SSL (instalare rapidă și eficientă.) Recomand cu toată încrederea această companie."

  www.colibry.ro
 • Radu Palada

  ”În cei peste 5 ani de colaborare cu MXHOST motivele care m-au determinat să îi aleg au ramas neschimbate. Calitatea serviciilor atât pe partea de hardware și software, cât și pe partea de client service, ce impresionează pozitiv prin timpul de răspuns, sunt principalele lor atribute. "

  www.neomax.ro
Live Help