fbpx

Când ar trebui să fac upgrade la planul de gazduire?

Cel mai bun indicator că trebuie să vă schimbați planul este atunci când întâmpinați timpi de nefuncționare și erori de indisponibilitate pe site-ul dvs. Faptul că primiti mult trafic pe site este tot un indicator sau pur și simplu pachetul actual nu vă îndeplinește așteptările și optiunile/resursele nu sunt suficiente pentru a vă ajuta afacerea online să crească.

Site-urile se dezvolta si se schimba in timp si e absolut normal ca la un moment dat resursele alocate contului initial sa fie insuficiente.

Cu toate acestea, înainte de a face schimbarea, vă recomandăm să revizuiți site-ul și să încercați să îl optimizați.  În plus, puteți activa CDN și cache, care vor economisi și resursele serverului și vă vor menține mai mult timp pe același plan. Verificați tot timpul ce anume vă consumă resursele și câte resurse mai aveti disponibile.

Cum îmi actualizez planul de gazduire?

În primul rând, puteți face acest lucru din contul de client MxHost (https://www.mxhost.ro/clienti/clientarea.php) de la fila Services – My Services.

Selectați produsul la care doriti sa faceti upgrade și în partea stângă veți găsi o sectiune Actions, unde puteti face click pe Upgrade/Downgrade.

După ce ați accesat, vă puteți alege pachetul de gazduire în functie de resursele de care aveti nevoie. În cele din urmă veți vedea sumarul comenzii, comanda va fi înregistrată, după care veți primi si factura.

*Costul upgrade-ului este calculat ca si diferenta intre pachetul pentru care dumneavoastra optati si pachetul pe care il aveti in momentul de fata, pana la data scadenta.

Dacă aveți nevoie de îndrumare sau doriți să ne ocupăm noi de acest aspect, ne puteți solicita, fie prin email la adresa suport@mxhost.ro, fie telefonic sau prin intermediul LiveChat-ului. Trebuie doar să descrieți cererea dumneavoastră ca și o actualizare a planului existent. Prețurile planurilor noastre de gazduire actuale le găsiti pe site-ul nostru.

 

 

Was this article helpful?

Related Articles