Jul 20th Modificare cost IP dedicat

Incepand cu data de 1 August 2022, ca urmare a schimbarilor de natura economica din piata si a cresterii masive a costurilor, am fost nevoiti sa modificam costul ip-urilor dedicate.

Totusi, am incercat ca modificarea sa fie cu impact cat mai mic asupra dumneavoastra, fapt pentru care am plafonat costul unui ip dedicat la 2 euro + TVA / luna.

Jun 23rd Dezactivare globala Horde din motive de securitate

In ultimele saptamani au fost descoperite numeroase vulnerabilitati ale clientului de email Horde, acestea au fost anuntate intre timp si de catre echipa cPanel.Dupa discutii directe cu echipa cPanel am luat decizia de a dezactiva clientul de email Horde din motive clare de securitate.Nu exista clienti afectati, insa cunoscand aceste informatii, ... Continuare »

Feb 3rd Modificări de costuri la licentele cPanel începând cu 15 februarie 2021

Am decis să facem mici schimbări de preț începând cu 15 februarie 2021. Modificările de preț vor afecta doar unele dintre articolele noastre, care sunt, de asemenea, afectate de creșterea bruscă a prețurilor, mai exact licențele cPanel. Motivul pentru care am decis să facem aceste schimbări, se datorează noilor creșteri de preț ... Continuare »

Sep 4th Noile costuri la licentele cPanel incepand cu 1 septembrie 2019

Incepand cu 1 septembrie 2019, cPanel a anuntat ca ofera licentele doar pe baza conturilor create. Pana acum, contravalorii unei licente cPanel, clientii puteau avea un numar nelimitat de conturi cPanel. De acum inainte insa, noile preturi se bazeaza pe numarul de conturi create.   Noile preturi la licentele cPanel incepand cu 1 septembrie ... Continuare »

May 25th Am updatat Politica de Confidentialitate a Datelor

Am updatat Politica de Confidentialitate a Datelor conform noului Regulament GDPR - informatii aici

Jan 3rd Pentru Google certificatul SSL nu va mai fi optional .

Criptarea HTTPS a devenit atat de importanta incat browserele web incurajeaza proprietarii de website-uri sa ia masuri in aceasta privinta. De exemplu, incepand cu ianuarie 2017, Chrome va distinge site-urile care au instalat sau nu un SSL printr-un mesaj de atentionare.Incepand cu ianuarie 2017, Chrome 56 va afisa un semn distinctiv ... Continuare »